Alle ballen in de lucht

door aug 23, 2023

In de ochtend gaat de wekker en eigenlijk heb je nog geen zin om op te staan. Je probeert nog een keer te ‘snoozen’, maar je dochter staat al aan je bed. Ze heeft honger en wil graag een boterham. Je hijst jezelf uit bed en de dag begint zoals gewoonlijk met het kroost klaar voor school te maken. Jijzelf spingt snel onder de douche door, want vandaag is het een kantoordag. Soms vraag je je af, waarom het zo;n goed idee was om kinderen te hebben en dat ook nog te combineren met werk. Je partner doet zijn/haar best om ook de routine te volgen en plukt vanochtend een stuk brood uit zijn haar. Vroeger vond je dat sexy, nu alleen maar vermoeiend. Te veel dingen op je lijstje, je kent het wel…..

Je zou willen dat je kon ademhalen en dat je niet zo moe was. In je hoofd vlucht je naar een onbewoond eiland waar alleen jij en een paar boeken zijn. Hoe heerlijk zou dat zijn.

Dit is een scenario waar heel veel vrouwen tegenaan lopen. Hoe blijf je jezelf in deze hectiek, waar zijn je grenzen en hoe blijf je nog van jezelf houden.

Hoe zou het zijn om eens een paar dagen eruit te zijn, even gericht op jou. Op een mooie locatie met andere vrouwen te sparren over het leven als vrouw. We hebben hiervoor een leuke workshop. Workshop Balans en Reset. 

Kom je ook even uitblazen?

Lieve groet,

Peggy & Inge

 

 

Leuk om te lezen

Favorieten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om je browserervaring te verbeteren door te onthouden dat je bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om je gegevens voor een volgende keer te onthouden.