Hoe een goed idee uitwerking kreeg

zullen we een workshop organiseren

Tijdens een singer songwriter camp in Las Negras Spanje, leerden we elkaar kennen en er was een leuke connectie. In veel onderwerpen konde we elkaar vinden. Naast dat we een leuke song hebben geschreven, kwamen we met het idee om een leuke workshop te geven voor vrouwen die in de ‘middelbare’  levensfase zijn beland. Hoe leuk zou het zijn om met muziek, beweging en schilderen met elkaar thema’s te bespreken, door te werken of uit te zingen.

Zie hier het resultaat van een idee, die nu de realiteit ontmoet.

Wat vinden wij belangrijk …

We gaan ervan uit dat je goed bent zoals je bent. Alle ervaringen die we op hebben gedaan in ons leven, maken dat we zijn wie we zijn op dit moment. We hebben mooie dingen meegemaakt, en ook moeilijke. We hebben dingen goed gedaan en dingen minder goed gedaan. We hebben liefde gebracht en misschien ook hier en daar pijn. Dat alles maakt de we de persoon zijn die we nu zijn. En ALLES mag er zijn. We zijn geen perfecte wezens en die hoeven we niet te zijn of te worden. Dat is soms al de uitdaging. 

 Veranderen we zelf? Of is het de omgeving om je heen die verandert? De middelbare leeftijd is de leeftijd tussen je 40e en 65e levensjaar. Deze periode wordt vaak gekenmerkt door het evalueren van de beslissingen die in de de jonge volwassenheid zijn genomen. Het gaat om keuzes op het gebied van relaties, werk en het leven in het algemeen. Hoe blijf je jezelf in alle (veranderende) rollen die je hebt of tegenkomt? Wil je je zorgen maken om het verstrijken van de jaren of juist genieten van de rijpheid van het gezelschap / het leven om je heen. Onze maatschappij is er vaak op uit om mensen te evalueren, te oordelen, te stereotyperen en mensen te bestempelen. De vraag is wie maakt de keuzes? De maatschappij of jijzelf? Wat te doen met de tijd die je gegeven is? Wie ben jij? 

We nodigen je uit om samen te ontdekken in deze workshop.

Time to be in the know with all things healthy

It’s really easy – all you have to do is follow my journey…