Wie zijn wij

Wij heten Peggy en Inge. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een singer/songwriter kamp, een gedeelde passie! Naast luidkeels zingen en het schrijven van liedjes, vonden we elkaar ook op een ander gebied. 

In ons professionele leven horen we vaak over hoe lastig het is om veel ballen in de lucht te houden. Onze gedeelde droom is om vrouwen te helpen deze strijd los te laten en om een zo authentiek mogelijk leven te leiden.

We hopen je dan ook gauw te zien in onze Workshop Balans en Reset.

 Ik, Peggy ben opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog en werk al ruim 25 jaar in opdracht van bedrijven aan de persoonlijke ontwikkeling van hun mensen in de rol van psycholoog, coach en trainer. Dat doe ik vanuit mijn waarden veiligheid, bestaansrecht, verbinding en plezier. Sinds 2008 werk ik samen met mijn partner als eigenaar van HRM visie (een kleine organisatie op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie).

Ik, Inge ben opgeleid als Systemisch-,  Agile coach en heb in het verleden veel cursussen verzorgd voor vrouwen op het gebied spiritualiteit en beperkende gedachten. Ik gebruik vooral tekenen en schilderen als ingang voor coachen.

We gebruiken cookies om je browserervaring te verbeteren door te onthouden dat je bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om je gegevens voor een volgende keer te onthouden.