Alle ballen in de lucht

Alle ballen in de lucht

In de ochtend gaat de wekker en eigenlijk heb je nog geen zin om op te staan. Je probeert nog een keer te ‘snoozen’, maar je dochter staat al aan je bed. Ze heeft honger en wil graag een boterham. Je hijst jezelf uit bed en de dag begint zoals gewoonlijk met het kroost klaar voor school te maken. Jijzelf spingt snel onder de douche door, want vandaag is het een kantoordag. Soms vraag je je af, waarom het zo;n goed idee was om kinderen te hebben en dat ook nog te combineren met werk. Je partner doet zijn/haar best om ook de routine te volgen en plukt vanochtend een stuk brood uit zijn haar. Vroeger vond je dat sexy, nu alleen maar vermoeiend. Te veel dingen op je lijstje, je kent het wel…..

Je zou willen dat je kon ademhalen en dat je niet zo moe was. In je hoofd vlucht je naar een onbewoond eiland waar alleen jij en een paar boeken zijn. Hoe heerlijk zou dat zijn.

Dit is een scenario waar heel veel vrouwen tegenaan lopen. Hoe blijf je jezelf in deze hectiek, waar zijn je grenzen en hoe blijf je nog van jezelf houden.

Hoe zou het zijn om eens een paar dagen eruit te zijn, even gericht op jou. Op een mooie locatie met andere vrouwen te sparren over het leven als vrouw. We hebben hiervoor een leuke workshop. Workshop Balans en Reset. 

Kom je ook even uitblazen?

Lieve groet,

Peggy & Inge

 

 

Workshop Reset en Balans

Workshop Reset en Balans

Hoe fijn is het om in een groep met vrouwen die met dezelfde herkenbare thema’s sparren, samen te zijn en te kunnen delen. Zelf ben ik altijd heel blij als ik mag delen met anderen, de leuke en de minder leuke dingen.
De diepte ingaan om mezelf verder te ontdekken. Wat heeft het leven me gegeven, welke hoogtepunten en dieptepunten. Wat maakt dat ik IK ben, hoe ga ik met mezelf om, hoe wil ik met mezelf omgaan. Ben ik een beetje lief voor mezelf, voel ik me vrij genoeg.
Doe ik wat ik ten diepste van mezelf graag zou willen, zowel professioneel als privé.

Wil je de diepte ingaan en op ontdekkingsreis? Kom dan naar de workshop Balans en Reset.

Lieve groet,

Peggy & Inge

Neeeeeeeeee!!!! Alweer ………

Neeeeeeeeee!!!! Alweer ………

Denk je dat je af bent van elke maand menstrueren, is het er weer. Nu net je een witte broek aan hebt en lekker op het terras zit om een wijntje te drinken. Vind je ook niet je partner zeurt? Het is al irritant dat hij ademhaalt. Jeetje gaat dit  gevoel van boosheid, irritatie dan nooit over?

Begin maar helemaal opnieuw

Begin maar helemaal opnieuw

Daar zit je dan…… je ogen rood in het hoofd van het huilen. Kon het nog slechter gaan? Baan kwijt en net gescheiden. In je hoofd dacht je dat het allemaal anders zou gaan. Je mag helemaal opnieuw beginnen. Jezelf weer opnieuw uitvinden.

We gebruiken cookies om je browserervaring te verbeteren door te onthouden dat je bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om je gegevens voor een volgende keer te onthouden.