Hallo, Ik ben Inge Scholte

Mijn missie is om mijn kennis te delen, zodat anderen hun eigen unieke stem vinden en vertrouwen in zichzelf krijgen en in wat ze doen.  Zowel persoonlijk als professioneel.

Wie ben ik?

Mijn verhaal is er één van vallen en opstaan. Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin en ik droomde ervan om dominee te worden. Of in ieder geval mensen toe te spreken en te helpen. Maar hoe zou ik dat kunnen doen, als ik mezelf liever opsloot op mijn kamer om alleen te zijn omdat ik werd gepest. Het universum had me geen betere leerschool kunnen geven.

Mijn moeder was mijn voorbeeld en naar haar modelleerde ik mijn leven. Ik trouwde jong en ik wilde jong kinderen, net zoals mijn moeder. Maar ja, ik was mijn moeder natuurlijk niet. Ik kwam erachter dat ik meer wilde in het leven dan alleen moeder zijn.  Ik deed opleidingen tot coach en gaf een poosje cursus aan vrouwen met name over zelfvertrouwen en spiritualiteit.

 

Ondertussen werd mijn zoon gediagnosticeerd met ADHD en met die lieverd heb ik heel wat moeilijke momenten beleefd. Ik wilde zo graag alle pijn van deze wereld voor hem weghalen, maar dat lukte me natuurlijk niet. Het voelde alsof ik faalde. Mijn moeder werd ernstig ziek, ze had diabetes, en er brak een tijd van zorg en verdriet aan. Na haar overlijden stond mijn wereld op z’n kop.

Niet zo verwonderlijk, zoals ze mijn lichtende voorbeeld was en is. Ondertussen ging ik scheiden van mijn partner en werd ik verliefd. Dat was op zich al een reis: een les in vergeving, overleven en opnieuw beginnen. Geen geld, van de éne baan naar de andere hoppend. Zelf werd ik ook ernstig ziek, een depressie als deze had ik nog nooit meegemaakt.

Als mijn zoon er niet was geweest, weet ik niet of ik het overleefd zou hebben. Maar goed, ik was ervan overtuigd dat er iets lichamelijks aan de hand was. Eigen-wijs als ik was, ging ik op zoek naar een arts, die me kon helpen.
Gelukkig vond ik die en hij vertelde me dat mijn schildklier niet goed werkte en dat mijn systeem volledig uitgeput was. Ik zou moeten herstellen en gelukkig met de juiste supplementen en medicatie kwam ik vrij snel weer op de been.

 

De vraag bleef alleen, wat wilde ik doen met de rest van mijn leven. In ieder geval niet van de éne baan naar de andere hoppen. Hoewel ik daarin enorm veel geleerd heb van bedrijfsvoering en marketing.
Toen ik eens in gesprek met vriendinnen verzuchtte dat ik eigenlijk teveel dingen leuk vind en nergens echt goed in was. Ging er een luid protest op en één van mijn vriendinnen was zelfs wat boos. “Hoezo? Je kunt zoveel dingen: schilderen, zingen, webdesign enzo, maar het beste ben je nog wel in coachen. Je kunt het niet helpen, je doet het vanzelf. Je coacht je vriendinnen, zoon, partner, collega’s, zomaar passagiers in je leven. Zeg me niet dat je overal en nergens goed in bent”.  Jeetje dat was schrikken en ontzettend mooi. Het was een enorm AHA moment.
Dat moment en die reis ben ik aangegaan en ondertussen heb ik mijn passie weer opgepakt.

Cursus geven, coachen en spreken. Wat begon als een creatieve klus, webdesign, groeide uit tot een programma over Personal Branding en de oprichting van Bizzy Me. Ik had en heb mijn roeping weer gevonden.

 

En hier sta ik nu. Wetende wie ik ben en waar ik goed in ben. Ik leef voor momenten als dit. Ik geloof erin dat hoe je je voelt op elk moment belangrijker is dan wat je bezit of doet.

 

Als de oprichter van Bizzy Me wil ik mijn kennis delen. We beginnen dan met personal branding, te ontdekken wie jij bent, jouw unieke bijdrage. We gaan bezig met content strategie, hoe te verbinden met mogelijke klanten, hoe je social media te gebruiken om je bereik te vergroten.

Ik ben bekend om mijn no-nonsens aanpak. Je krijgt geen wollige taal, maar reële coaching. Ik zet je aan het werk en laat je ingraven jouw eigen onderneming.

Ben je er klaar voor? Ik wel, dit is mijn passie, jou te coachen.

Bizzy groet,

Inge